خواص بادام هندی
رضا مقدسی | يكشنبه, ۱ آذر ۱۳۹۴، ۰۳:۳۲ ب.ظ
خواص بادام هندی
برای مطالعه بیشتر روی ادامه مطلب کلیک کنید.
* پیشگیری از سنگهای صفراوی
مصرف کاشو برای پیشگیری از تشکیل سنگهای صفراوی بسیار مفید است؛ یک تحقیق 20 سالهی جمع آوری شده از 80000 زن پرستار نشان میدهد کسانی که در هفته حدود 30 گرم بادام هندی مصرف نمودهاند در مقایسه با دیگرانی که آن را در برنامهشان نداشتهاند، 25 درصد کمتر به سنگهای صفراوی مبتلا شدند. بنابراین آن را وارد برنامهی غذایی روزانهتان نمایید.
* سلامت استخوان ها و آرامش
این حقیقت کاملاً جا افتاده است که کلسیم برای استحکام استخوانها ضروری است، اما بد نیست بدانید که منیزیم نیز برای حفظ سلامت استخوانها حیاتی است. حدود دو سوم منیزیم بدن در استخوانها وجود دارد.
منیزیم برای متابولیسم کلسیم در بدن لازم است و با تراز کردن میزان کلسیم، به تنظیم تونوسیتهی عصبی و عضلانی کمک میکند. در واقع کلسیم برای انقباض عضلانی و منیزیم برای انبساط آن مورد نیاز است.
* آنتی اکسیدانی قوی
از دیگر مواد معدنی موجود در کاشو میتوان به مِس اشاره کرد. مس یکی از اجزای مهم آنزیمهای بدن است که در خیلی از فرآیندهای فیزیولوژیکی بدن شرکت میکند.
مس برای برداشتن رادیکالهای آزاد مُضر در بدن و برای استفادهی بهینهی آهن کمک بزرگی است.
مس برای تولید ملانین و برای پرورش استخوانها و بافتهای ارتباطی بدن ضروری است.
* کاهش ریسک افزایش وزن
بر خلاف باور عموم مردم که میگویند مصرف منظم بادام هندی موجب اضافه وزن و چاقی میشود، باید گفت که تحقیقات اخیر نشان دادهاند که این تصورات غلط، بیاساس است. در حقیقت افرادی که دو بار در هفته از بادام هندی استفاده میکردند در مقایسه با دیگر افراد مشابهی که اصلاً بادام هندی نمیخوردند اضافه وزن کمتری داشتند. البته بد نیست بدانید که هر 30 گرم بادام هندی حدود 160 کالری انرژی دارد.
* سلامت قلب و عروق
بادام هندی منبع خوبی از ویتامین K است که به تنظیم انعقاد خون و شرایط ناشی از آن کمک میکند.
کاشو فشار خون بالا را کاهش میدهد چرا که به عنوان یک دیوروتیک یا مُدر خوب مطرح میباشد و علاوه بر این عواملی هم چون منیزیم و لینولنیک اسید نیز در آن یافت میشود که از عوامل تنظیم کنندهی فشار خون هستند.
پس برای پیشگیری از بیماریهای کرونری قلب، هفتهای 4 بار و هر بار به اندازهی یک مشت بادام هندی بخورید.
به طور کلی بیشتر آجیلها به دلیل داشتن اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت قلب مفید هستند.
احتیاط کنید:
* بادام هندی حاوی مقادیر قابل ملاحظهای از اگزالات است. مطالعات نشان داده است که تجمع این مواد در بدن میتواند منجر به کریستاله شدن آنها و در نتیجه ایجاد مشکل شود.
از این رو افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، یا این که کلیهها و یا کیسهی صفرایشان را در آوردهاند باید از مصرف این آجیل پرهیز کنند. دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود.